Disclaimer

BtheTravelSurfer besteedt veel aandacht aan de website en natuurlijk proberen ik de informatie en foto’s zo actueel mogelijk te houden. Ondanks de grootst mogelijke zorgvuldigheid, kan het voorkomen dat de informatie niet meer actueel is en dat foto’s (na verloop van tijd) verouderd zijn.

Alle aangeboden reizen en diensten worden niet door BtheTravelSurfer zelf uitgevoerd en/of samengesteld, maar door reisorganisaties. BthetravelSurfer fungeert als online tussenpersoon voor diverse reisorganisaties en is dan ook niet verantwoordelijk voor de uitvoering en kwaliteit van de aangeboden reizen.

Deze website is eigendom van BtheTravelSurfer. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming mag niets worden overgenomen, verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt. Voor commerciële doeleinden is de schriftelijke toestemming van BtheTravelSurfer vereist. 

 

 

Toelichting

De informatie over je reis wordt rechtstreeks vanuit je reisorganisatie aan ons geleverd. BtheTravelSurfer heeft hierop geen invloed en kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden en gewijzigde informatie. Je reisorganisatie is verantwoordelijk voor de verstrekking van de juiste informatie en heeft het recht deze te wijzigen.

Foto's

De foto’s op mijn website zijn afkomstig van de diverse reisorganisaties. Deze geven slechts een algemene indruk. Als een accommodatie nog in aanbouw is, worden er vaak tekeningen of schetsen getoond. Bij de definitieve realisatie van de accommodatie kunnen deze dan ook afwijken. BtheTravelSurfer is niet aansprakelijk bij verschillen tussen foto’s en de actuele situatie ter plaatse

Voor- en naseizoen

Op sommige bestemmingen kan het in het voor- en naseizoen voorkomen dat bepaalde winkels, accommodaties en horecagelegenheden gesloten zijn en/of hun faciliteiten deels sluiten. Daarnaast is het ook mogelijk dat er minder activiteiten worden georganiseerd en dat er minder excursies te boeken zijn als in het hoogseizoen. Omdat er in het voor- en naseizoen minder toeristen aanwezig zijn kiezen sommige winkels, accommodaties en horecagelegenheden ervoor om hun deuren te sluiten in het voor- en naseizoen of een deel van de faciliteiten te sluiten. Helaas hebben ik als BtheTravelSurfer hierop geen invloed.

Verwijzing naar andere websites

Om je nog beter te kunnen informeren, verwijzen ik je door naar andere websites. Deze websites dienen ter informatie en worden beheerd door derden. BtheTravelSurfer is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en accepteert geen enkele aansprakelijkheid.