Reisplanner

Wat leuk dat je mij hebt gevonden. Ik ben Brenda van BtheTravelSurfer. 40+, getrouwd met Robert en samen hebben we 2 kinderen. Vince is geboren in 2010 en Izzy in 2013. We gaan heel graag op reis. Nachtje weg. Weekend met familie of vrienden. Gezinsvakantie.
De reis begint bij mij al bij het zoeken naar een bijzondere bestemming. 

Roadtrip Europa Bthetravelsurfer

In Europa hebben we mooie bestemmingen bezocht. Buiten Europa kunnen we de Verenigde Staten, Canada, Maleisië, Indonesië en Australië afvinken. 

Mijn eerste echte avontuur was met Robert 4 maanden in een mini Van rondtrekken door Australië. Toen nog met de Lonley Planet in mijn tas, ging ik op zoek naar bijzondere plekken.

Brugge BthetTravelsurfer

BtheTravelSurfer

Als iemand mij vertelt dat ze volgend weekend naar Brugge gaan, dan gaat mijn reishart sneller kloppen en komt er een stortvloed aan informatie op je af. Leuke hotels, restaurants of gezellige kroegen. Meestal ben ik niet te stoppen en met heel veel enthousiasme weet ik nog wel een leuke boetiek om te shoppen of een mooie fiets of wandelroute.

 

bthetravelsurfer laptop

Mijn reishart gaat nog sneller kloppen als ik er zelf niet ben geweest. Op internet mag ik dan een nieuwe bestemming ontdekken.
Niks is heerlijker dan op zoek te gaan naar bijzondere plekken. Voor een weekend weg of een rondreis, met evenveel passie surf ik over het web.
Niet iedereen deelt deze passie met mij.

Personal Travel Planner

Verdwaal je regelmatig in de jungle van het internet? Is het aanbod soms gewoon te veel? Uren surfen op het internet en je kan maar niet kiezen

Bespaar jezelf de uren surfen en frustratie van het zoeken naar jouw unieke reisbeleving.

Personal Travel Planner

Laat mij voor je zoeken en je krijgt een reisbeschrijving met een directe link naar de accommodatie.  
Ik heb voor je uitgezocht of het beschikbaar is in de periode die jij wilt. Als jij het fijn vindt, neem ik alvast contact op met de accommodatie. Het boeken doe je zelf.

Caldera Forms has been closed as of April 5, 2022 and is not available for download. You can try the other Form plugins instead

Neem contact op

  Je voornaam

  Je achternaam

  Email

  Je telefoonnummer

  Informatie over je reis(bv personen, datum, locatie)  Soms komt mijn reactie in je spamfolder terecht.

  brenda@bthetravelsurfer.nl

  Bel Mij

  +31 (0) 6 24521350