De leukste reisgidsen over Nederland

Neem jij wel eens de tijd om lekker te lezen? Ik doe het eigenlijk veel te weinig. Waar ik wel graag de tijd voor neem om te lezen, zijn reisgidsen. Heerlijk wegdromen naar unieke bestemmingen. Zoeken naar de leukste boutique hotelletjes. Of speuren naar bijzondere wandelingen met of zonder kinderen.

Dit jaar ben ik weer verliefd geworden op Nederland. Nederland heeft een prachtig landschap, oeroude bossen en maar liefst 250 kilometer lange schitterende zandstranden.

Voor jou heb ik lijstje gemaakt met de beste en leukste reisgidsen voor unieke plekken in Nederland. Niet alleen leuk voor jezelf, maar zeker ook leuk om cadeau te geven. Het zijn de beste reisgidsen als je bijzondere wandelingen wil maken. Unieke plekken in Nederland wil bezoeken. Bestemmingen, weg van de massa. Een nachtje weg of vakantie in eigen land.
Benieuwd welke toffe reisgidsen ik heb gevonden voor jou?

Verdwaal je in de jungle van het internet zoekend naar een unieke bestemmingen. Uren surfen en je kan niet kiezen. Laat mij voor je zoeken

One Night Stay

Een nachtje weg maar dan anders dan anders. Travelinfluencers Amanda, Chantal en Liz hebben voor jou de leukste adresjes gevonden. 
75 speciale, bijzondere, opvallende en onalledaagse plekken om te overnachten in Nederland en België. Overnachten in een kerk, gevangenis of een vliegtuig. One Night Stay inspireert je om direct een nachtje weg te boeken.

Mini Expedities

beste reisgidsen Nederland

Dit boek heb ik voor mijn verjaardag gekregen en wat een toffe reisgids is dit. Kort gezegd, een expeditie is een ontdekkingstocht. Claar Talsma en Joanne Wissink legden hun mini, avontuurlijke, expedities vast in dit boek. Mini, omdat de mini expedities 1-3 dagen lang is, maar met  maximaal avontuur. Jungletochten of bergexpedities, wandelen of in een kano. Verzekerd van avonturen dicht bij huis. 

Reisreport Nederland

Beste reisgidsen Nederland

Op de bank begint al het genieten. Een prachtige reisgids van 20 stadjes in Nederland. Uitstapjes voor een dag of een weekend weg. Wandelend of fietsend op ontdekking door een historisch stadje of de bijzondere natuur in de regio. Tips met leuke adressen om te slapen of te eten. 
Ontzettend trots op de vermelding van mijn eigen historische prachtige stadje Den Briel of Brielle.

Little Escapes

Beste reisgidsen Nederland

De reisgids Little Escapes in Nederland neemt je mee naar 208 unieke en originele reisbestemmingen. Kinderen en/of de hond mogen mee, hoeft niet. Weekendje weg met z’n tweeën is ook wel eens lekker. Of gezellig met vriendinnen. 52 weekenden zijn te vullen met de tips van Little Escapes in Nederland. Ontdek de fijnste plekken om te genieten, te eten, te slapen en te ontspannen.

1000 Dingen Doen in Nederland

Beste reisgidsen Nederland

Ga je er graag op uit, dan is de reisgids 1000 dingen doen in Nederland een must have. Deze unieke reisgids neemt je mee naar de origineelste uitjes in Nederland. Bijzondere activiteiten, hippe hotspots en restaurants met een twist. Geen tijd om te vervelen met deze reisgids.

(Te) Gekke Slaapplekken

Een van mijn favoriete bloggers is Renske Borst van Renske ontdekt de wereld. Haar reisgids met (Te) Gekke Slaapplekken is aanstekelijk  om te lezen. Je wilt meteen één van de 50 unieke slaapplekken gaan boeken.Van een luxe boomhut met hottub tot een tentje op het water. Van een loft in de stad tot een cabin midden in de bossen, allemaal te vinden in Nederland of België.

Het was ontzettend lastig om een keuze te maken, want tijdens het zoeken naar toffe reisgidsen heb ik er al een aantal in mijn Bol.com verlanglijstje geplaatst. Ik zal snel meer reisgidsen met je delen.

ReizenReizen
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x